thuisdoos

 

Welkom bij Natte Dozen!

Het is natuurlijk van de gekke dat we een lange tijd geen aandacht meer hebben besteed aan onze lieftallige dozen. Maar wees gerust want natte dozen is terug. En we zijn niet zomaar terug, tijden lang hebben jullie hier kunnen lezen dat we een een hoop nieuws en interessants gaan toveren uit pandora's natte doos. En eindelijk gaat dat er nu van komen. We willen daarom hierbij ook onze excuses aan alle eenzame dozen op onze site aanbieden, het is nooit onze bedoeling geweest om jullie te verwaarlozen.
Groet, Het AGND Team

     
"Als de zwarte doos in een vliegtuig van onverwoestbaar materiaal is gemaakt, waarom is het vliegtuig daar dan ook niet van gemaakt?"..........
     
 

22-03-2002 : Nattedozen Stripverhaal........

Voor de stripliefhebbers hebben we hier een nattedozen
stripverhaal.

Bekijk hier de strip.

     
 

21-02-2002 : De beloofde Munitiedozen.....

Een lange tijd hebben we jullie een aantal dozen beloofd die we ook zeker allemaal waar gaan maken. Als eerste hier de lang beloofde munitie dozen.

Aangezien wij ons niet aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid willen ontdoen willen wij u voor dit soort dozen meteen even waarschuwen, deze dozen kunnen bij verkeerde handelingen levens gevaarlijk zijn!..

Lees Verder

     
  20-02-2002 : De Egelopvangdoos.......

Aangezien wij ons niet aan onze doos en diervriendelijke instelling willen ontrekken en we op onze dagelijkse dozen speurtocht een egelopvangdoos tegen kwamen, hebben wij deze egelopvangdoos how-to meteen voor jullie geplaatst.
Wij hopen dat jullie indien nodig gebruik van deze doos
zullen maken.

Lees verder
     
  19-02-2002 : Zeer merkwaardige doos gesignaleerd.

De doos die in 2002 als eerste in ons archief terrecht kwam is een zeer merkwaardige doos met een merkwaardige achtergrond.
Waarschuwing!! Kijk niet te lang naar deze doos het lijkt erop dat deze doos buitenaardse krachten bevat. Er bestaat een grote kans dat deze doos een blijvend oogletsel kan aanrichten.

Lees/kijk verder op eigen risico!