Om al onze reportages een beetje overzichtelijk te houden hebben we ze geplaatst onder de jaartallen wanneer ze hebben plaatsgevonden, de links naar de reportages van de voorgaande jaren kan je zoals je waarschijnlijk al opgemerkt had rechtsboven vinden.

 

22-03-2002 : Nattedozen Stripverhaal........

Voor de stripliefhebbers hebben we hier een nattedozen
stripverhaal.

Bekijk hier de strip.

     
 

21-02-2002 : De beloofde Munitiedozen.....

Een lange tijd hebben we jullie een aantal dozen beloofd die we ook zeker allemaal waar gaan maken. Als eerste hier de lang beloofde munitie dozen.

Aangezien wij ons niet aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid willen ontdoen willen wij u voor dit soort dozen meteen even waarschuwen, deze dozen kunnen bij verkeerde handelingen levens gevaarlijk zijn!..

Lees Verder

     
  20-02-2002 : De Egelopvangdoos.......

Aangezien wij ons niet aan onze doos en diervriendelijke instelling willen ontrekken en we op onze dagelijkse dozen speurtocht een egelopvangdoos tegen kwamen, hebben wij deze egelopvangdoos how-to meteen voor jullie geplaatst.
Wij hopen dat jullie, waar nodig, gebruik van deze doos
zullen maken.

Lees verder
     
  19-02-2002 : Zeer merkwaardige doos gesignaleerd.

De doos die in 2002 als eerste in ons archief terrecht kwam is een zeer merkwaardige doos met een merkwaardige achtergrond.
Waarschuwing!! Kijk niet te lang naar deze doos het lijkt erop dat deze doos buitenaardse krachten bevat. Er bestaat een grote kans dat deze doos een blijvend oogletsel kan aanrichten.

Lees/kijk verder op eigen risico!