De grote Munitiedoos.....

WAARSCHUWING!!!... Als u deze doos op uw pad tegenkomt loop hier dan met een grote boog omheen en waarschuuw indien nodig andere voorbijgangers. Bel direct de MDE (Mobiele Dozen Eenheid) en zet indien mogelijk de weide omtrek af met hekken. Ga niet bij de doos weg tot dat de MDE aanwezig is, zij zullen de doos voor u en andere voorbijgangers onschadelijk maken. Zorg wel dat u zich op een veilige plaatst bevind, het liefst in of onder een van onze uitermate sterke verhuisdozen. Begin nooit en te nimmer zelf aan de opruiming van deze doos, laat dit geheel aan de MDE over, deze mensen zijn uiterst professioneel en weten wat ze doen.
De schade die de inhoud van deze doos aan kan richten is verschrikkelijk, daarom waarschuwen wij u hierbij nogmaals en vragen wij u de bovenstaande opdrachten uitermate voorzichtig uit te voeren.

(De AGND is niet aansprakelijk voor ongevallen die een van onze munitiedozen heeft aangericht, wij hebben u immers van te voren gemeld om uitermate voorzichtig met deze dozen om te gaan.)


terugreportagelijst